Evergreens, MicroDomes en String of Domes

De Evergreens en Sidedomes worden in Harderwijk, Ermelo, en Putten gratis bezorgd. Buiten deze regio rekenen wij een verzendtarief van 4,95. Als je je bestelling voor 12:00 uur plaatst wordt het dezelfde dag verzonden. Uiteraard zijn deze producten ook bij ons in het atelier op te halen. Als je voor de optie afhalen kiest nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

Greendomes en Green Pyramid

Er komt aardig wat kijken bij het verzenden van een Greendome. Greendomes zijn namelijk vrij fragiel en kwetsbaar. Daarom is het ook niet mogelijk om ze te verzenden met de standaard koeriers. Je kunt je wel voorstellen dat we niet willen dat een pakket met een Greendome er in per ongeluk ondersteboven in de bus wordt geplaatst of als het pakket wat minder subtiel op de rolband wordt gegooid.

Daarom hebben wij gekozen om een speciale koeriersdienst te gebruiken. Deze koerier behandeld onze pakketten zoals ze verdienen, voorzichtig en met beleid. Hun kennen onze producten en weten wat er voor nodig is om deze op een juiste en veilige manier bij de klant te krijgen. Dat is ook de grootste reden dat verzendkosten mogelijk hoger zijn dan dat je gewend bent van webshops.

Uiteraard is het mogelijk om de Greendomes bij ons atelier in Ermelo op te halen. Dit kan in principe elke dag maar bel ons even voor een afspraak. Zodat wij je Greendome klaar kunnen zetten en zeker weten dat we persoonlijk aanwezig zijn.

Contact Us

Vragen over onze groene vrienden? Hieronder kun je een email naar ons sturen.

Not readable? Change text. captcha txt
0